Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2017
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma


Cím: Understanding Maya (ANGOL)
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
2016.08.23. 21:08
2016.08.20. 21:06
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1. Meg tudod csinálni

Stefan:Írja alá itt, itt és itt.
Ro:Rendben.
(Ro kikerekedett szemekkel nyúl a toll után, de mikor felvenni hirtelen visszakapja remegő kezeit, ujjait megfeszítve kitárja miközben maga előtt tartja mindkét tenyerét, mintha ellent mondana valaminek vagy épp el akarna lökni valakit magától. Ro zavarodottan pillantgatt jobbra-balra miközben a férfi felvonja szemöldökét és értetlenül pillant hol a nőre, hol pedig az előtte helyezkedő számítógépre az asztalon)
(Ro nagy levegőt vesz majd kiegyenesedik és suttogva kezd el hangosan beszélni magához)
Ro:Jólvan, nyugi. Meg kell tenned.
(A férfi összezavarodottan szól a nőhöz)
Stefan:Valami baj van?
Ro:Nem! Dehogy. Én csak.. használhatnám a mosdót?
Stefan:Persze. Ott van hátul, balra.
(A férfi a levegőben hadonászik mutatóujjával mire Ro hátranéz és felfedezi a szoba egyik szegletében a női mosdó ajtaját. Stefan eközben összenéz a közelükben álló biztonsági őrrel, akinek szintúgy feltűnt Ro felettébb furcsa viselkedése. Ro feláll majd marokra fogja retiküljét és kissé botolkálva halad el a különféle pultok mellett mígnem eléri az ajtót, megnyomja s máris bent találja magát a női mosdóban. Körülnéz, végigmegy a fülkéken és mindegyik alatt benéz, hátha lát ott egy lábat vagy kettőt. Végül rájön, hogy rajta kívül nincs senki sem a mosdóban. Kicsit lenyugodva, de még egyszer körülnéz majd bemegy az egyik fülkébe, amelyet rögtön be is zár maga után. Lehajtja a wc ülőke legtetejét aztán lábait remegtetni kezdi. Arcát kezeibe temeti majd hirtelen elveszi azokat onnan, kiegyenesedik az ülőkén aztán felpattan, újra kezeit kezdi el rázni míg magában beszél)
Ro:Gyerünk. Gyerünk. Gyerünk. Nem lehetsz ennyire gyáva. Nem lehetsz ennyire gyáva. Nem! Gyerünk! Gyerüüünk! Gyerünk már! Meg kell tenned, gyerünk! Na! Tegyük meg! Húha!
(Ro nagy levegőt vesz, kifújja, belekócol hosszú, göndör, dúsbarna hajába majd végigsimít barna kosztumös szoknyáján aztán kimegy a fülkéből. Visszatérvén a pulthoz a férfi még mindig felvont szemöldökkel bámulja őt, újra oda tolja az épp vele szemben helyet foglaló Ro elé a tollat és még egyszer felszólítja őt az aláírásra)
Ro:Ezt mind?
Stefan:Igen. Itt alul.
(Stefan a papírok alján feltüntetett üres vonalakra mutat majd közelebb tolja őket Ro-hoz, aki most határozottabban nyúl a tollhoz, amit aztán sikerül is megfognia. Gyorsan ráfilkálja a nevét az összes papírra majd visszacsúsztatja azokat a férfinek. A férfi elővesz egy mappát, abba beleteszi őket, pötyögtet a számítógépen aztán a mappát beleteszi egy táskába egy kis fekete dobozzal együtt, végül odateszi Ro elé az asztalra)
Stefan:A modem a táskában van. Beletettem a SIM kártyát, csak csatlakoztassa a számítógépéhez aztán a program magától feltelepül és már internetezhet is.
Ro:Tudom. Volt már mobilinternetem ezelőtt.
Stefan:Jó. Akkor mindent tud. Ez mondjuk inkább csak azoknak nehezebb, akik először..
(Ro hirtelen felcsattanva közbevág)
Ro:Nem lehetne inkább mégiscsak bontani a szerződést?
(Stefan elképedve reagál)
Stefan:Hogy mi?
Ro:Meggondoltam magam. Inkább mégsem szeretném megkötni a szerződést. Mégsem kellene..
(A férfi elpirul)
Stefan:De hölgyem! Most kötötte meg a szerződést, aláírta a papírokat. Már a rendszerbe is bevittem minden adatot.
(Ro felkapja a fejét, egy pillanatig a plafont bámulja majd hirtelen meggörnyed a helyén ülve és kacsaszájat formáz ajkaiból)
Ro:Jó, mindegy.
(A nő megfogja a kis táskát amit a férfi készített elő neki majd feláll a helyéről köszön és kiballag a boltból)
Ro:Köszönöm a segítségét. Viszontlátásra.
(A férfi vörös képpel, elmélyült, vad tekintettel bámul a nő után, mégcsak el sem tud köszönni, úgy érzi transzba ejtették)
(Kiérvén az épület elé, Ro belenéz a kék táskába majd hirtelen megfordul és épp visszamenne az üzletbe mikor megpillantja a hatalmas biztonsági őrt az üvegajtó mögött mire Ro hátrahőköl egész testével, gyorsan irányt vált és elkezd az üzlettel ellentétes irányba sétálni, vissza se mer nézni)
(Az utcán sétálva Ro többször belenéz a kék táskába amit a telefonos boltban kapott aztán félrehúzza a száját, újra megfordul és visszamenne az üzletbe, de aztáb pár lépés múlva megint fodul egyet és inkább a buszállomás felé veszi az útját. Fél tucat lépés után újra megfordul, belenéz a táskába, visszavinné azt, aztán megint visszafordul; megint megfordul és megint visszafordul.. az emberek akik elmennek mellette a délutáni csúcsforgalomban mind megnézik őt. Ro végül aztán észreveszi, hogy egyre többen néznek végig rajta, ezért felfújja magát, belekócol hajába és újra megindul a buszállomás felé)
...
 

 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók