Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2017
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma


Cím: Understanding Maya (ANGOL)
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
2016.08.23. 21:08
2016.08.20. 21:06
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Sorozatok, akiket megöltek

2012.07.14. 22:33, Rózi
Avagy: Az elkaszáltak

Mostanában elég sok sorozat megkapta a kegyelemdöfést, ami náluk a totális véget eredményezte. A Pilot szó egyébként, aki nem otthonos a sorozatok világában, Pilótát avagy Bevezető epizódot jelent, nyílván az első része a sorozatnak...
Mindegy, hogy mit hozok fel mentségül, az itt felsorolt sorozatok, azok amelyeknek mindene ki volt tervelve, hogy egy évadnyi anyag szülessen belőlük, azonban hosszú távon nem lettek volna stabil álláspontúak.

Amelyek mostanában kaptak golyót a fejükbe, hogy krimisebben fejezzem ki magam, azok a:

- Kids / Srácok (tini, szappan)
- Lilly / Lilly (mini-dráma, tini, családi)
- Like a Boss / MintA főnök (sitcom, tini, családi)
- Sisters /Nővérek (sitcom)
- Spotlight / Reflektorfény (dráma)
- The Paranormal Agency / Paranormális Nyomozók (dráma, misztikus)

A fent felsorolt sorozatok bevezető epizódjait elolvashatjátok, ha rákattintotok a címükre.

Persze voltak olyanok is, akik megmenekültek még egy évad erejéig, ilyenek  az :

- Evening Scool / Esti Iskola (2.évad + 10 rész, Kezdés: 2013 január)
- The Curious Case of Serena (2.évad + 10 rész, Kezdés: 2013 június)

És még vannak olyanok, akikre a csoda vár, hogy legyen folytatás:

- Witches / Boszorkányok (2.évad ?)
- Creepy / Hátborzongató (4.évad ?)

És van olyan is, aki az őszi premierjére vár, hogy eldőljön a sorsa:

- Family Mix / Dilis Bagázs (1 évad + 6 rész, Kezdés: 2012 November)

Legnagyobb mértékben rajtam is múlik, hogy melyik sorozatból lesz folytatás, persze az olvasók csak pozitívan segíthetnek hozzá az esetleges évadberendeléshez, vagy kaszához.

És ne feledjétek, hogy Vasárnap vadiúj epizódot olvashattok az új krimi sorozatból, Serena érdekes esetéből! 

Addig Jó Szórakozást mindenkinek!
 

Mi lesz a nyáron?

2012.06.29. 14:09, Rózi

Sorozatokat illetően ami a nyárra várható az pedig:

-The Curious Case of Serena (sajnálom, de imádom az angol elnevezéseket stb.) / Serena érdekes esete : valójában június 24.-én debütált volna a bal oldali linkre kattintható külön oldalon, de mivel 3 darab ízelítő epizód már pár hónapja felkerült megtekintésre, a sorozatot nem húzhatom előre ugyanis augusztus végig tart majd, pontosabban 26.-ig egy új epizóddal vasárnaponként. Így új epizód, mint olvashatjátok július 15.-én lesz.

-Creepy / Hátborzongató: Ezen az oldalon lesz publikálva, ahogy az már vagy lassan 3. éve megy. Július 27-től új évaddal és vadiúj epizódokkal hozom a sorozatot. Új hátborzongató legendák, igaz történetek, ufók, szellemek, átkok, intervjúk és megannyi vérfagyasztó és érdekes történet. Minden pénteken új epizóddal egészen jövő februárig szünet nélkül.

-Witches / Boszorkányok: Bár ez már szeptemberben kezdődik, azért pár infó róla: szeptembertől egészen november végéig lesznek új epizódok, kereken 11 darab, mint az első évad. Ebből is van fent már 3 darab betekintő epizód a másik honalpon, mint bal oldalt láthatjátok.

 
Amíg ezen események bekövetkeznek, mindenkinek kellemes olvasgatást és nyári időtöltést kívánok.

Kritika: Esti Iskola - Vége az 1.évadnak

2012.06.19. 22:00, Írta: Dóri

Minden kezdet nehéz, szoktuk mondani. Bár az Evening School esetében ez a helyzet lényegesen könnyebb lett volna, ha már az elején belevág a perverz, olyakor sikamlósra sikeredett, zavarba hozó poénok ellövésének. A sorozat ott nyit, hogy Rolanda a melegpornófüggő, beiratkozik az esti suliba, és olyan osztálytársakat kap, kiknek karakterisztikáin már a kiinduló epizódok olvasása közben is röhögni lehet. Ott van Kinga, aki jehova tanúja, mellesleg írtó prűd, Anna aki minden órára beszívva jön be, Edina aki csak szimplán lezbikus, Tomi, aki meg egy kiéhezett, perverz állat, nem beszélve Daniról, aki egocentrikus és megalomániás. Ezen "állatkertet"összehozva, a sorozat játszódhatott volna egy pszichiátrián is, (biztos viccesebb lett volna) a viccet félre téve, a karakterek szerethetőek, a maguk hülyeségeivel együtt. Be kell valljam, nem igazán érdekelt a sorozat az elején, viszont valahol az évad felénél, a 10. epizód környékétől színesebb, érdekesebb és még egy kicsit viccesebb is lett a történet. A csúcspontot nálam Vivien megjelenése érte el. Ami szomorúvá tesz, hogy voltak benne olyan elsütött poénok, amelyeket én már hallottam néhányszor máshonnan is, de mégis valahogy beleillettek a szövegkörnyezetbe. Mindazonáltal belecsepegett néhány szappan csepp is, ha a Dani, Kinga, Rolanda háromszöget nézzük, ami számomra időhúzásnak tűnt. Persze viccesek voltak, ahogy ott szerencsétlenkedtek egymást illetűen, de el tudtam volna képzelni az életem Dani nélkül is. És ha már elkezdtem az elejéről, és belementem a közepébe, a végtermékről sem szeretnék szó nélkül maradni. A zárás érdekes volt, a visszaemlékezéses epizód is fair volt, az évadzáró epizód viszont valahogy olyan keveset mutatott. Nagy durranásra vártam, erre kiderül, hogy Kinga biszex, ekkor éreztem igazán, hogy ez az a sorozat, amelyben én már ezek után semmin nem lepődök meg. Akárhogy is szeretnék beszélni róla, az évad első fele mindig is bökni fogja a szemem. A 2.évadot nem fogom tűkön ülve várni, de ha jön, akkor jöjjön, és remélem normálisan jön, hisz a karakterekre ráillenek azok az idiótaságok, őrültségek, amiket művelnek, illetve mondanak. Mivel megkértek rá, hogy pontozzam az egész művet, ezért ez egy 10-ből 7-est bír el. 

Esti Iskola - Évadzáró

2012.06.17. 21:07, Rózi
Hírek

Véget ért az Evening School / Esti Iskola. Az évadzáró epizódot már fellelhetitek az oldalon. A szókimondó kómédiás sorozat januárig elbúcsúzik, ugyanis 2013 januárjában folytatódik a 2.évaddal, melybe eddig 10 epizód van megtervezve, bár ebből még bármi lehet. És ne feledjétek, hogy jövő héten kezdődik Serena érdekes esete / The Curious Case of Serena amely egy másik weblapon érhető el, melynek címét a bal oldali sávban találhatjátok. A sorozat tini, krimi, thriller kategóriás besorolást kapott. Remélem mindannyian olvasni fogjátok majd. A legközelebbi hírekig jó olvasgatást és kellemes nyarat kívánok. Sziasztok! 

Esti Iskola vadiúj dupla epizód

2012.06.10. 23:09, Rózi
évadzáró előtt

Felkerült az Esti Iskola dupla epizódja. Jövő hét vasráanpján pedig már fellelhető lesz az 1.évad fináléja is. Januárban pedig kezdődik a második évad, teljes gőzerővel. Vadonatúj szereplőkkel. Addig pedig jó olvasgatást. Sziasztok. 

Új Esti Iskola epizód

2012.06.03. 23:49, Rózi
18.rész - RandiRolanda

Feltettem az Evening School (Esti Iskola) zavarbahozó komédia, vadiúj részét. Két hét múlva 1. évad finálé, valamint a 2.évaddal jövő januárban térek vissza. Addig is jó olvasgatást és kacagást nektek. ;)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók