Üdvözlet!


Az oldalt saját készítésű sorozatim publikálására hoztam létre. A dráma műnem különböző műfajaiból válogathatsz kedvedre! Találsz itt szituációs komédiát, misztikus, tini, krimi, rejtély, thriller, szappan, de még erotikával fűtött sorozatot is. Válogass kedvedre! 
Kellemes olvasgatást!


Ne feledd!

-A te életutad!
-A te történeted!
-A te választásod!
-A te drámád!Szabályok:
Ne Lopj!
Ne Hirdess!
Ne Káromkodj!Az oldal saját készítésű szöveges és képi anyagainak másolása, bárhol máshol történő megjelenítése, felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül a szerzői jogvédelem értelmében jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után! Copyright ˆ 2009-2016 Minden jog fenntartva!


SiteInfo:
Indulás:2009 feb. 12
Zárás:????.??.??

Téma:Saját készítésű sorozatok
Ajánlott böngésző: Firefox

Hogy hogyan kell értelmezni az olvasottsági arányokat; arról bővebb infókat itt és itt találsz.

PROJEKTEK/FUTÓ SOROZATOK:
Öt huszonéves nő akik tele vannak mocskos titkokkal.. ugyanakkor szeretők. Csalnak, hazudnak és mindannyian megfizetnek. A csajok életét mégjobban felforgatja a hír: egyikőjüket brutálisan meggyilkolták.
Cím: Szeretők
Mikor: 2017
Infó:
Státusz:

Típus: Erotikus, szappan, rejtély, dráma
KÜLÖN HONLAPON >> KATT!


Cím: Rumpuncs
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Erotikus, szappan, LMBT, dráma


Cím: Életem legjobb napja
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma


Cím: Understanding Maya (ANGOL)
Mikor: 2017
Infó: -
Státusz: -
Típus: Ifjúsági dráma

 
Hírek
Friss bejegyzések
2016.10.16. 20:30
2016.10.08. 20:04
2016.10.07. 18:25
2016.10.02. 19:36
2016.09.30. 14:57
2016.09.25. 20:23
2016.09.23. 17:16
2016.08.27. 17:42
2016.08.23. 21:08
2016.08.20. 21:06
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szellemvadászat etikettje

Ha szellemekkel találkozunk, mindenképp érdemes betartani néhány szabályt. Mint ahogy közöttünk, úgy a szellemek között is létezik egy úgynevezett túlvilági etikett, amit ha mi is betartunk, nem eshet bántódásunk, és nem tűnünk fel rossz színben az egykor a Földön élt lelkek előtt.

A parajelenségek világában rengeteg a kérdés, nehéz lenne megtudni, mi is az igazság. A fotókon lévő fényes gömbök körüli misztikum, az EVP jelenségek, és az, hogy egyáltalán miért ragaszkodnak még egyes elhunytak ennyire a földi valósághoz, szintén kérdés. Az viszont érthető, hogy ezek a lelkek néha ijesztőek és jéggé dermesztik az embert. Az, hogy ezek a jelenségek tényleg léteznek-e, vagy csak a képzeletünk játszik velünk, még mindig kétséges. A szellemvadászok azonban meg vannak győződve ezeknek a létezéséről. Túl sok a megmagyarázhatatlan jelenség ahhoz, hogy egyszerűen csak a képzeletünknek vagy a véletlennek tulajdonítsuk. Túl sok a furcsa, különös dolog, melyet nem lehet a logikával vagy tudományos elméletekkel magyarázni.

Hangok a túlvilágról

A szellemvadászok egyre beljebb hatolnak egy sötét, ismeretlen világba. Elemlámpájukkal és hangfelvevőikkel botorkálnak elhagyatott helyeken. Szívük vadul kalapál, szemük szorgosan kémleli a környezetet, fülükkel figyelmesen hallgatnak. Bármilyen nesz fontos lehet munkájukban. Higgadtak, muszáj megőrizni hidegvérüket, hosszú éjszakák koszos mosdók, nyirkos alagsorok helyszínei a paranormális kutatóknak. A sötétségben a fény az egyetlen reményük. Ha mozgást észlelnek, vagy egy baljós alak tűnik fel nem messze tőlük, fogják a kamerát, hívják a többieket, bekapcsolják a hangfelvevőt és várnak. A kérdés az, hogy és ilyenkor mi van? A szellemvadászok egész nyomozásuk során erre vártak, és most tanácstalanul állnak a jelenség előtt, anélkül hogy tudnák, mit tegyenek, vagy mondjanak. Ez az a pont, amikor a tudomány és a paranormális kutatás egy kicsit összemosódik. Ilyenkor a kutató reménykedik abban, hogy sikerül hangokat rögzítenie a túlvilágról. A szellemvadász megpróbálhat verbálisan szót érteni a holttal bízva abban, hogy a kommunikáció ezen formája alkalmas lesz arra, hogy a lélek megértse a szellemvadász szavait. Mégis, a leghatékonyabb mód a telepátia.

Telepatikus kommunikáció

Ez persze tudománytalannak hangzik, de mégse gondolhatjuk, hogy primitív beszéddel megértetjük magunkat a lelkekkel, nemde? Ez az a helyzet, amikor a hatodik érzékünket kell működésre bírni. Van annak néhány módja, hogyan kell telepatikus úton kommunikálni a szellemekkel. Ők gondolatokon keresztül értik meg az információt. Mint egy rádióhullám, kiküldik a gondolatot, amit aztán agyunk intuitív területe meghall. Ez a telepátia egy nagyon primitív formája, de létezik. Folyamatosan használjuk, minden egyes percben. Ezzel a kommunikációval annyi a nehézség, hogy nem egyszerű megállapítani, hogy mely gondolatunk sajátunké vagy a szellemé. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy amennyiben a gondolatok, amiket érzünk, nem tűnnek sajátoknak, abban az esetben a szellem sugalmazza őket nekünk.

A hatodik érzék

A kommunikáció egy másik módja az, ha képek formájában küldi az információt tudatunknak. Villanásszerűen beugró helyek, emberek, akik hirtelen felbukkannak gondolatainkban. Ezeket ne utasítsuk el, bízzunk hatodik érzékünkben. Ezek a képek hordozhatják a kulcsát annak, amit mondani akar nekünk a szellem. Okkal vannak ebben a valóságban, általában azért, hogy helyrehozzanak valamit, segíteni próbálnak, ezért kell megérteni, mit akarnak mondani. A harmadik módja a kommunikációnak intenzív benyomások formájában történik. Ebben az esetben fizikai benyomással próbálják elmagyarázni, mi okozta a halálukat. Ez nem lehet valami szép látvány, de hatékony. Ilyenkor éles fájdalmat érezhetünk azon a helyen, ahol az egykori élő ember meghalt. Megismerhettük a kommunikációs módozatokat, ahogyan képesek velünk a szellemek kommunikálni, hogyan tudunk azonban mi szót érteni velük? A hangos beszéd talán hatásos, de még hatásosabb az, ha a gondolatokat kiírjuk magunkból. Amikor írunk, agyunk tudatalatti területe aktiválódik, így a lelket sokkal közlékenyebbé teszi. Az Ouija táblák ugyanezen az elven működnek. Mialatt a táblára koncentrálunk, agyunk tudatos része elfoglaltabb lesz, emiatt tudatalattink hatékonyabban tud működni. Az EVP felvételek nagyon hasznosak a szellemkutatásokra nézve. Ha képesek lennénk arra a frekvenciára beállni, melyet a szellemek használnak, akkor oda-vissza csatolással tudnánk kommunikálni a másik oldallal. Az, hogy kinek mekkora a félelme, mennyire rémült, nagy hatással van a kommunikációra.

Szellemi intuíciók

A szellemek erősen koncentrálnak a pszichikus érzelmekre. Az, hogy mennyire félünk, mennyire vagyunk rémültek, nagyban befolyásolja a kommunikációt. Mivel a szellemek minden érzelmünket érzik, így körültekintően kezelnek bennünket. Az ő valóságuk abban különbözik a miénktől, hogy a fizikai test nem akadályozza meg őket abban, hogy tisztán lássák az érzelmeket, az energiát. Ők nem érzik a hideget, a meleget, a fáradtságot. Ők tiszta intuíciókkal élnek. A szellemeknek is vannak barátai, ugyanúgy, mint nekünk, bár az ő barátságaik hosszabb múltra tekintenek vissza. Ők a saját valóságukat teljesen más módon érzékelik, mint mi. A szellemek tudatában vannak múltbeli éneiknek, tehát azoknak a személyiségeknek, amelyeket más létezéseink során magukra öltöttek. Mivel a telepátiát használják, nem sokat tudnának eltitkolni egymás elől, akkor sem, ha akarnának. Ez ugyan a magánszférába való illetéktelen behatolásnak tűnhet számunkra, ez nem jelenti azt, hogy mindannyian nyitott könyvek lennének egymás számára. Épp ellenkezőleg. Létezik olyasmi, hogy mentális etikett, mentális jó modor. A szellemek a gondolataikat szabadon választhatják meg, ezért stílusosan, eleganciával válogatnak. A mentális képek vagy az érzelmek teremtő hatalma elől senki sem menekülhet el. Ez nem jelenti azt, hogy a lelkek a gondolataikat állandóan, aggodalmas precizitással válogatniuk kell, hátha valamelyiknek káros vagy romboló hatása van. Pszichológiai struktúrájuk révén azért mégiscsak sokkal változatosabb formákban képesek kommunikálni, mint amennyit mi ismerünk.. Az ő élményeikben nem található meg a számunkra ismerős időfelosztás. Sokkal több társuk és barátjuk van, mint nekünk, egyszerűen azért, mert tudatában vagyunk a múltbeli inkarnációk során fennállt kapcsolatoknak is. Ezért nekik természetesen sokkal több tudás van. Ők nem érzik szükségét, hogy érzelmeiket, gondolataikat elrejtsék a többiek elől, mert mostanra valamennyien világosan felismerték minden tudat és valóság kooperatív jellegét, és azt, hogy nekik milyen részük van ebben. Nagyfokú motiváció működik bennük.

Segítsük a lelkeket

Energiájukat teljes mértékben képesek felhasználni, de ezt nem szórják szanaszét, hanem azoknak az egyedi és egyéni céloknak az elérésére használjuk, amelyek pszichológiai létük alapját képezik. Figyelembe véve mindezeket a tényeket, van még egy dolog, ami nagyon fontos. Annak kérdése, hogy mi a szellem kívánsága. Ha a szellemnek nem lenne semmilyen szándéka, akkor nem kerülne kapcsolatba az emberekkel, vagy azokkal, akiknek hatodik érzékük van. Nem kérnének segítséget, nem hívnák fel magukra a figyelmet. Ne féljünk attól, hogy visszatérjünk egyes szellemjárta helyekre segítségül a léleknek. Ne féljünk a vele való kommunikációtól és a szándékaitól. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy felfedezzük, hogy milyen nagy is a világ körülöttünk.

 
Szeretők
 
A sötétség nyara - 2016
 
Vissza a gimibe
 
Boszorkányok
 
Serena érdekes esete
 
A sötétség nyara - 2015
 
Mi lesz Rosa-val?
 
RO
 
A prostituáltak vicces élete (+18)
 
Hurrikán Herék (+18)
 
Damita Jo
 
26 és még szűz (+18)
 
Hátborzongató
 
Esti iskola
 
Friss házasok
 
Mandy
 
Sam(antha) ki?!
 
Trixie Kenders - Végre Amerikában
 
Én, énmagam meg én
 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!